Travelt i Februar

February 15, 2013

Vi er inne i eiendomsskatteårets travleste periode. I tillegg til at vi har bistått en rekke kommuner i forvaltningstakseringen, avslutter vi flere større prosjekter i disse dager. 
Vi nevner Halsa, Namdalseid, Åmli og Sauda som de største prosjektene. Våre rådgivere har nettopp gjennomført vedtaksmøter sammen med skattetakstnemdene i disse kommunene. Og nå er det klart for melding om takst og skatt sammen vår informasjonsbrosjyre. Samtidig som vi sluttfører de nevnte prosjektene, starter vi opp nye. Sånn som Stranda kommune som blir vårens store prosjekt, med frist til 30. juni. ​

 

 

Sauda kommune: Tre fornøyde nemndsmedlemmer: Nils Tungland, Oddvar Flåtnes og nemndas leder Øystein Tveit kan endelig vedta kommunens takseringsregler, i trygg forvissning om at nå er takstene klare for utsending til eiendomsbesitterne i sentrum.

Please reload

Siste innlegg

May 9, 2019

January 4, 2019

September 14, 2018

September 21, 2017

November 15, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Havnegata 9

7010 Trondheim

Inngang 3, Blokk F, 5 etg.

Postadresse

PB 1231 Torgard

7462 Trondheim

Kontakt daglig leder

Tlf: 915 42 360

Epost: bjorn@eskan.no