top of page

Travelt i Februar

Vi er inne i eiendomsskatteårets travleste periode. I tillegg til at vi har bistått en rekke kommuner i forvaltningstakseringen, avslutter vi flere større prosjekter i disse dager. Vi nevner Halsa, Namdalseid, Åmli og Sauda som de største prosjektene. Våre rådgivere har nettopp gjennomført vedtaksmøter sammen med skattetakstnemdene i disse kommunene. Og nå er det klart for melding om takst og skatt sammen vår informasjonsbrosjyre. Samtidig som vi sluttfører de nevnte prosjektene, starter vi opp nye. Sånn som Stranda kommune som blir vårens store prosjekt, med frist til 30. juni. ​

Sauda kommune: Tre fornøyde nemndsmedlemmer: Nils Tungland, Oddvar Flåtnes og nemndas leder Øystein Tveit kan endelig vedta kommunens takseringsregler, i trygg forvissning om at nå er takstene klare for utsending til eiendomsbesitterne i sentrum

Sauda kommune: Tre fornøyde nemndsmedlemmer: Nils Tungland, Oddvar Flåtnes og nemndas leder Øystein Tveit kan endelig vedta kommunens takseringsregler, i trygg forvissning om at nå er takstene klare for utsending til eiendomsbesitterne i sentrum.

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page