Godt nytt år!

Eskan har noen travle uker foran seg i forbindelse med nytt regelverk som trådte i kraft fra 01.01.2019.

Om ikke lenge går vi over fra innspurt med årets prosjekter, til planlegging av prosjektene som skal gjennomføres i 2019. Dersom din kommune ønsker bistand til å komme i mål før utskrivningsfristen, så er det bare å ta kontakt. Her vil det være lurt for kommunene å gjøre dette så tidlig som mulig, slik at vi får dere med i planleggingen. Tidlig kontakt fører også ofte til at prosjektet kommer «rett ut på hoppkanten». Et solid forprosjekt viser seg gjerne å være nøkkelen til suksess.

Vi vil samtidig benytte anledningen til å ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere et riktig godt nytt år.

Siste innlegg
Arkiv

Havnegata 9

7010 Trondheim

Inngang 3, Blokk F, 5 etg.

Postadresse

PB 1231 Torgard

7462 Trondheim

Kontakt daglig leder

Tlf: 915 42 360

Epost: bjorn@eskan.no