top of page

I sommer har vi ...

I sommer har vi bistått flere kommuner med totalprosjekter, klagebehandling og prosessveiledning. Nå som vi er inne i høstsesongen, starter vi arbeidet med nye omtakseringsprosjekter hvor verk og bruk nå skal takseres som næring. I tillegg er vi i full gang med omtaksering av linjenettet (EL-takstene) for et større antall kommuner.

Vi setter stor pris på at våre kunder verdsetter oss, og synes det er ekstra stas når de kommer igjen etter ti år, og skal ha en ny runde med alminnelig taksering. Det er her vi har vårt konkurransefortrinn, med gode kolleger som har arbeidet sammen i en årrekke, og som var med i kommunen også under forrige hovedtaksering.

Selv om vi har godt opp med oppdrag nå, har vi fortsatt noe ledig kapasitet. Vi vet at det kommer en bølge med nye oppdrag utover høsten, og derfor anbefaler vi våre kunder å ta kontakt med oss allerede nå for avtale om bistand.

Fotograf: Ketil Svarliaunet

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page