top of page

Klapper til med ny besiktiger-app

ESKAN AS har i samarbeid med Klapp media AS utviklet en ny, fullblods besiktiger-app for eiendomsskattetaksering. Denne feltløsningen - ESKAN appen - har en helt annen funksjonalitet enn de andre prototypene som har vært på markedet til nå. Etter at vi ble en selvstendig enhet, gjennom fisjonen fra Norkart AS, har vi kunnet satse fullt og helt på vår egen håndholdte løsning. Kunder som velger ESKAN til gjennomføring av eiendomsskatteprosjekter, vil oppleve prosjekter med enda høyere effektivitet enn tidligere.

Kjempefornøyde! Prosjektleder i Klapp Media AS, Martin Sivertsen, presenterer den første virkelige besiktiger-appen for Jasper de Mooij og Ketil Svarliaunet i ESKAN AS.​

Vi i ESKAN AS er stolte av å kunne presentere den første virkelige funksjonelle besiktiger-appen på markedet. Dette er en håndholdt enhet, en iPad, med mye mer funksjonalitet og intelligens enn det en har sett tidligere. Og den er skreddersydd for å passe til KomTek-metoden som vi har jobbet etter i ti år.

ESKAN-appen gjør at vi styrker vårt konkurransefortrinn når det gjelder totalprosjekter for kommuner som søker innovasjon og kvalitet i sine eiendomsskatteprosjekter. Allerede nå, før den offisielle lanseringen av ESKAN-appen, registrerer vi stort engasjement hos pilotkundene. Den nye ESKAN-appen benytter både kart og besiktigerskjema som er produsert i ESKAN sin egen ruteplanlegger. Alle skjema er levende dokumenter som kan endres av besiktiger både ved bruk av rullegardinmenyer og fritekst ved hjelp av tastaturet. iPad'n har et godt kamera som brukes til dokumentasjon ved besiktigelse, og bilder av det enkelte bygg knyttes automatisk til riktig bygningsnummer. Og ESKAN-appen holder orden på framdrift og produksjon for den enkelte besiktiger, og gjør arbeidsdagen mer effektiv både for besiktiger og besiktigelsesleder. En har lagt stor vekt på både brukervennlighet og funksjonalitet ved utvikling av besiktiger-appen, og den takler godt store fingre på en kald dag i felten. ESKAN-appen tilbys i første omgang til kommuner som velger KomTek Eiendomsskatt og takseringstjenester fra ESKAN AS. Ta kontakt for demonstrasjon av ESKAN-appen, og for å få en gjennomgang av våre tjenester. Vi er Norges ledende totalleverandør av eiendomsskattetaksering, og vi samarbeider tett med:

  • Norkart AS

  • Dansk Scanning A/S

  • Klapp Media AS

  • Amfi Kreativ AS

  • Indergaard & Svenil AS

  • Kartverket

  • KS Eiendomsskatteforumet

  • LVK

  • Advokatfirmaet Hjort DA

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page