top of page

Taksering i Stor-Elvdal kommune

Stor-Elvdal kommune ligger midt i Østerdalen. Kommunen hadde 2641 innbyggere pr. 1. januar 2014, hvorav omtrent 2/3 bor i kommunesenteret Koppang - med skoler, barnehager, legekontor, kafe´er, forretninger, bank m.m. Kommunen strekker seg fra Sætre i sør til Atnsjøen (Rondane) i nord.

Stor-Elvdal kommune skal innføre eiendomsskatt på faste eiendommer i hele kommunen, unntatt på verk og bruk og næringseiendom, fra 2015. I den forbindelse har vi deltatt i planleggningen av posjektet. Vi fikk jobben med å lære opp 10 besiktigere, som skal reise rundt i kommunen og ta bilder og måle opp bygninger, samt vurdere standard og kvalitet på byggene.

​Her diskuteres måling av bygg slik at besiktigerne blir kalibrerte i arbeidet (bildet ovenfor).

​​​I hele sommer har vi en besiktigelsesleder på plass som sørger for god logistikk og oppfølgning av hver enkelt besiktiger.

Kurset pågikk i uke 25 og gjengen har nå vært ute i snart 2 uker. Været har vært upåklagelig, ikke for mye sol og ikke spesielt mye regn.

​​

​​Her vurderes et uthus (bildet over).

​​Vi antar at hele kommunen er besiktiget når vi nærmer oss August.

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page