Bremanger

Skattesedlene i Bremanger er nå sendt ut i henhold til planen. Det har vært noen utfordringer underveis med vanskelig vestlandsk vinter – prosjektet fremstår likevel som meget vellykket. Vårt oppdrag har bestått i taksering av knapt 1500 boligeiendommer i tillegg til næring og verk og bruk. Bremanger har valgt å benytte seg av formuesgrunnlag fra Skatteetaten der hvor dette har vært mulig. Bremanger kommune fikk tall fra Skatteetaten på ca. 1250 eiendommer. Skattelistene er nå ute på offentlig ettersyn, og etter hvert vil man gå i gang med klagebehandlingen.​

Bildet over viser Hornelen: Europas høyeste sjø-klippe, 860 m.o.h. i Bremanger kommune.

Siste innlegg
Arkiv

Havnegata 9

7010 Trondheim

Inngang 3, Blokk F, 5 etg.

Postadresse

PB 1231 Torgard

7462 Trondheim

Kontakt daglig leder

Tlf: 915 42 360

Epost: bjorn@eskan.no