top of page

KOMTEK-dagene 2016

I år som i fjor var vi bidragsyter på den faglige delen for eiendomsskatt under KomTek-dagene. I år ble KomTek-dagene arrangert i Tromsø – og det var over 500 deltakere fra hele landet.

​​

Bildet er fra et foredrag som Stranda kommune og ESKAN holdt i lag. Temaet var eiendomsskatt på hytter og fritidseiendommer. Dette engasjerer eierne, og mange kommuner blir presset av hytteforeningene. Stranda kommune var en av de kommunene som fikk merke dette godt. I tillegg deltok vi på eiendomsskattehjelpen hvor kommunene kunne komme med problemstillinger knyttet til eiendomsskatt og få hjelp av ESKAN, KS-advokatene eller Norkart. KomTek-dagene er også en fin mulighet til å hilse på gamle kunder.

Vi gleder oss allerede til neste år.

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page